Skip to main content

Våra tjänster

Byt din vindruta hos oss!

Behöver du laga ett stenskott eller byta din vindruta? Boka en tid hos oss på Sundströms Bil – din auktoriserade Kia verkstad! Vi är proffs på Kia och kalibrerar alla viktiga sensorer och kameror som finns i din vindruta. Detta för att garantera att alla säkerhetssystem fungerar som de är menade.

I samband med rutbyte erbjuder vi alltid fri lånebil och sköter all hantering av ditt försäkringsbolag. Allt för att det ska vara tryggt, smidigt och enkelt för dig som kund!


Däckhotell

Låt oss lagra dina sommar och vinterdäck under säsongerna. Vi kontrollerar dina däck och ser till att de förvaras på rätt sätt.

Det som ingår i vårt däckhotell:

  • Vår personal skiftar hjulen vid varje säsong samt kontrollerar däcktryck och ser till att bultar dras åt med rätt moment.
  • Vi tvättar dina hjul och kontrollerar mönsterdjup och skick så att du kan köra säkert och lagligt. – Däcken förvaras på rätt sätt skyddade från solljus i en bra miljö för att de inte ska ta skada under lågsäsong.
    Pris för däckhotell 899:-/säsong (Gäller endast Kia)

KIA Original 8+ Service

Din bil kommer att hålla ännu längre om du låter oss ta hand om den med jämna mellanrum. En Kia som har fått rätt service och har alla stämplar i sin servicebok, har också ett bättre andrahandsvärde den dagen du vill sälja den.

När vi gör en Kia 8+ Service använder vi avancerade diagnosinstrument som exakt kan läsa av din bils kondition. I 8+ ingår det, förutom ett oljebyte också en genomgång av ett märkesspecifikt protokoll med 20 punkter.

Vi kontrollerar även om din Kia berörs av återkallelse eller servicekampanj, något som bara kan göras av en auktoriserad verkstad. Vi använder självklart alltid Kia originaldelar.


Lackförsegling

Skydda din nya bil mot slitage samtidigt som bilens håller sig snygg och fräsch med en glänsande lack under en lång tid. När man gör en lackförsegling får lacken en härdad yta som skyddar från yttre påverkan såsom väder, vägsalt, stenskott och andra typer av slitage som gör bilens yttre ful. Man skapar även ett effektivt skydd mot repor och rostbildning.

Vår lackförsegling Silver Seal Nordic Edition garanterar ett skydd i upp till 36 månader. Det följer även med en väska fylld med produkter och instruktioner som hjälper dig bevara skyddet extra länge. Vi erbjuder denna lackförsegling till alla kunder som köper en ny bil till ett pris av 3.995:-.