Skip to main content

Vill du jobba hos oss på Sundströms Bil?


Vi söker nu dig, tjej eller kille som vill jobba hos oss i sommar. Tjänsten innebär bland annat att välkomna kunder, assistera med provkörningar, hålla rent och snyggt i bilhallen och svara i telefon. Våra enda krav är B-körkort, hög social kompetens och ett trevligt och glatt bemötande.
Tjänsten kan komma att förlängas till ett lördagsjobb efter sommaren.
Vid intresse kontakta Tobias Söderberg:
📍 Aspåsvägen 14, Kramfors

Extrajobb hos Sundströms Bil

Vår bilverkstad erbjuder med lång erfarenhet och stort engagemang kvalitativ service till våra kunder. Vi söker nu en ambitiös och pålitlig person som kan stärka upp vårt team i verkstaden i rollen som extraarbetare.

Våra krav för att klara av rollen:

Erfarenhet: Vi söker en person med tidigare erfarenhet inom fordonsindustrin eller relaterade områden. Det är meriterande om du har arbetat på en bilverkstad tidigare och har kunskap om reparationer, underhåll och felsökning av fordon.

Tekniska kunskaper: Du bör ha grundläggande teknisk förståelse och kunna använda verktyg och utrustning som används i en verkstadsmiljö. Färdigheter inom fordonsdiagnostik och elektronik är också önskvärt.

Självständighet och initiativtagande: Vi letar efter en person som kan arbeta självständigt och ta egna initiativ när det behövs. Du bör kunna hantera flera uppgifter samtidigt och vara flexibel nog att anpassa dig till olika arbetsuppgifter och situationer.

Lagarbete: Du kommer att arbeta i ett team, så det är viktigt att du är en lagspelare och kan samarbeta med kollegor för att uppnå gemensamma mål.

Serviceinriktning: Vi sätter kundnöjdhet i fokus och söker därför en person som är serviceinriktad och har förmågan att tillhandahålla utmärkt kundservice. Du bör vara professionell, vänlig och ha en positiv attityd gentemot våra kunder.

Flexibilitet: Arbetsbelastningen kan variera från dag till dag, så det är viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig till förändringar i olika arbetstider.

Körkort: Ett giltigt B-körkort är ett krav för att kunna genomföra arbetsuppgifterna på verkstaden.


Om du är en driven och pålitlig person som uppfyller ovanstående krav och vill vara en del av vårt team på Sundströms Bil, skicka in ditt CV och ansökan till fredrik.wendtland@sundstromsbil.se.

Vi ser fram emot att träffa dig!