fbpx

Vill du jobba hos oss på Sundströms Bil?


Är du vår nya Servicerådgivare?

Vi är en auktoriserad märkesverkstad för Kia. Vi vill alltid leverera kvalitetskänsla till alla våra kunder och som servicerådgivare hos oss jobbar du med framtidens elbilar och alltid de nyaste produkterna.

Arbetet

Som servicerådgivare hos oss innebär att du är våra kunders första kontakt. Din främsta uppgift är att ge både privatpersoner och företag service som överträffar förväntan. Arbetsuppgifterna innebär kundkontakt över disk samt på telefon. Vi bokar och planerar därefter det dagliga arbetet på verkstaden. Det krävs att du har en väl utvecklad förmåga för service, är positiv och alltid sätter kunden främst.

Som servicerådgivare arbetar du i ett lag bestående av reservdelspersonal, mekaniker och bilförsäljare.

Kvalifikationer

Ett krav för tjänsten är att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet gärna av liknande servicearbete. Utöver dina kunskaper inom service så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Du bör känna dig bekväm i din roll och kunna utföra arbetet självständigt. Förutom detta så har du datorvana, vilket vi värdesätter högt samt B-körkort.

Personliga egenskaper

Du ska ha viljan att göra det lilla extra för kunden och du inser vikten av att vara utåtriktad. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga.

  • Du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare.
  • Du har en positiv inställning till ditt jobb och du är effektiv i ditt arbete.
  • Du tar egna initiativ och är noggrann.


Vi erbjuder

Utbildning och ständig utveckling, nya fräscha lokaler med ny utrustning. Teamwork och superbra kollegor. Bra arbetsvillkor och arbetstider.

Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag till fredrik.wendtland@sundstromsbil.se

Senast
ansökningsdag den 31/8

Vi ser fram emot din ansökan!


ÖPPETTIDER

Bilförsäljning:
Måndag – Torsdag: 08:00-18:00
Fredag: 08:00- 17:00
Lördag: 11:00- 14:00
Söndag: Stängt

Verkstad och reservdelar:

Måndag – fredag: 08:00-17:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

BESÖK OSS

Adress:
Sundströms Bil AB
Aspåsvägen 18
872 43 KRAMFORS

Telefon:
0612-122 90 
E-post:
info@sundstromsbil.se