Skip to main content

Vill du jobba hos oss på Sundströms Bil?

Sundströms Bil expanderar sin verksamhet och söker fler medarbetare som vill vara med och utveckla vårt bilskadecenter. Strävar du efter kvalitet och noggrannhet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och ambitiös? Då vet vi att du kommer att trivas hos oss!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som billackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom billackering såsom förarbete, lackering och justering. Detta innebär att du bl.a. utför slipning, maskering, spackling och lackering.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har någon form av lackeringserfarenhet, kanske har du jobbat med billackering tidigare. Som person är du engagerad, driven och har en stor vilja av att lära dig nya arbetsuppgifter. Vidare är du också noggrann och har en stor kvalitetsmedvetenhet. Att ta egna initiativ och arbeta effektivt ser du som en självklarhet i ditt arbetssätt.

Vi jobbar till största delen med lackering av försäkringsskador men även direkt mot kund. Vi sätter därför stort värde i att du har ett trevligt och glatt bemötande och sätter kunden i första rummet.

Krav på B-körkort för manuell växellåda

Ansökan:
Är du rätt kille eller tjej för att utvecklas tillsammans med oss? Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag till fredrik.wendtland@sundstromsbil.se

Vi ser fram emot att höra från dig!


Bilplåtslagare/bilskadereparatör

Sundströms Bil expanderar sin verksamhet och söker fler medarbetare som vill vara med och utveckla vårt bilskadecenter. Strävar du efter kvalitet och noggrannhet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och ambitiös? Då vet vi att du kommer att trivas hos oss!

Huvudsakliga arbetsuppgifter och Kvalifikationer

Dina arbetsuppgifter är att återställa skadade bilar till sitt ursprungsskick. Arbetsuppgifterna är varierande då alla skador ser olika ut. Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning eller skaffat dig en motsvarande erfarenhet på annat sätt, men det viktigaste för oss är att du är intresserad, engagerad och har en vilja att utvecklas.

Som person är du noggrann och ansvarstagande – vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi jobbar till största delen med försäkringsskador men även direkt mot kund. Vi sätter därför stort värde i att du har ett trevligt och glatt bemötande och sätter kunden i första rummet.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Om oss:

Sundströms Bil startades 1971 och är idag auktoriserad återförsäljare för Kia. Sundströms Bil är en del av koncernen Bilgruppen i Norr som bildades i juni 2021 och bedriver genom sina dotterbolag auktoriserad service och försäljning av Kia i fyra städer nu även ett bilskadecenter i Kramfors. Bergners Bil i Umeå, Sundströms Bil i Kramfors, Bilhallen i Sundsvall och Kave Bil i Örnsköldsvik.

Bilgruppen i Norr har idag 70 anställda fördelat på våra 4 orter och omsatte 2022 ca: 900 miljoner och sålde över 3000st bilar.

Ansökan:

Är du rätt kille eller tjej för att utvecklas tillsammans med oss? Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag till fredrik.wendtland@sundstromsbil.se

Vi ser fram emot att höra från dig!


Är bilar din stora passion? Strävar du efter kvalitet och noggrannhet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och ambitiös? I så fall vet vi att du kommer att trivas hos oss!

Vi är auktoriserad märkesverkstad för Kia och strävar alltid efter att alltid leverera kvalitetskänsla till alla våra kunder. Vi jobbar i ljusa och nyrenoverade lokaler med och med den senaste utrustningen. Som diagnostekniker hos oss jobbar du med framtidens elbilar och alltid de nyaste produkterna. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning och förebyggande underhåll på personbilar. Diagnostisering av bilarnas status sker i huvudsak med hjälp av data från bilens elektroniska system.

Ett krav för denna tjänst är att du har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga och muntliga instruktioner på såväl svenska som på engelska. För att trivas i rollen så bör du känna dig bekväm med självständigt arbete som fordonstekniker. En stor del av det dagliga arbetet sker med dator därför är vana av att arbeta med datorer och olika tekniska system meriterande.

B-körkort för manuell växellåda.

Personliga egenskaper:

För att trivas i rollen bör du ha stort tekniskt intresse och ha en positiv inställning till ditt jobb. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du förstår vikten av att vara socialt utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Vi ser att du kan ta egna initiativ och prioritera mellan olika arbetsuppgifter även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder:

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är en bra arbetsgrupp som präglas av teamwork och trevliga kollegor. Vi arbetar aktivt för att alla medarbetare ständigt ska utvecklas på individnivå men även som grupp. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Ansökan:

Är du rätt kille eller tjej för att utvecklas tillsammans med oss? Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag till fredrik.wendtland@sundstromsbil.se

Vi ser fram emot att höra från dig!


Extrajobb hos Sundströms Bil

Vår bilverkstad erbjuder med lång erfarenhet och stort engagemang kvalitativ service till våra kunder. Vi söker nu en ambitiös och pålitlig person som kan stärka upp vårt team i verkstaden i rollen som extraarbetare.

Våra krav för att klara av rollen:

Erfarenhet: Vi söker en person med tidigare erfarenhet inom fordonsindustrin eller relaterade områden. Det är meriterande om du har arbetat på en bilverkstad tidigare och har kunskap om reparationer, underhåll och felsökning av fordon.

Tekniska kunskaper: Du bör ha grundläggande teknisk förståelse och kunna använda verktyg och utrustning som används i en verkstadsmiljö. Färdigheter inom fordonsdiagnostik och elektronik är också önskvärt.

Självständighet och initiativtagande: Vi letar efter en person som kan arbeta självständigt och ta egna initiativ när det behövs. Du bör kunna hantera flera uppgifter samtidigt och vara flexibel nog att anpassa dig till olika arbetsuppgifter och situationer.

Lagarbete: Du kommer att arbeta i ett team, så det är viktigt att du är en lagspelare och kan samarbeta med kollegor för att uppnå gemensamma mål.

Serviceinriktning: Vi sätter kundnöjdhet i fokus och söker därför en person som är serviceinriktad och har förmågan att tillhandahålla utmärkt kundservice. Du bör vara professionell, vänlig och ha en positiv attityd gentemot våra kunder.

Flexibilitet: Arbetsbelastningen kan variera från dag till dag, så det är viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig till förändringar i olika arbetstider.

Körkort: Ett giltigt B-körkort är ett krav för att kunna genomföra arbetsuppgifterna på verkstaden.


Om du är en driven och pålitlig person som uppfyller ovanstående krav och vill vara en del av vårt team på Sundströms Bil, skicka in ditt CV och ansökan till fredrik.wendtland@sundstromsbil.se.

Vi ser fram emot att träffa dig!