fbpx

Sundströms Bil

Bilförsäljning och bilservice i Kramfors sedan 1971

Sundströms Bil är ett familjeägt bilföretag som startade i Kramfors 1 December 1971 av Arnold Sundström. Idag drivs Sundströms Bil av Arnolds son, Fredrik Sundström. Vi har idag 18 st anställda och säljer nästan 1000 st bilar varje år. Vi är en auktoriserad Kia-återförsäljare och fullserviceanläggning med Kia- originalservice, däckhotell och utför även glasbyte. 


Integritetspolicy

Sundströms Bil i Kramfors AB värnar om din personliga integritet och genom denna integritetspolicy vill vi informera dig om hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning och regler för dataskydd.

Personuppgiftsansvar

Sundströms Bil i Kramfors AB, fortsättningsvis ”vi”, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som vi har om dig som kund när du ingått avtal med oss t.ex. när du gör ett köp, ingår avtal om däckförvaring, hyr/lånar/provkör ett fordon, lämnar in fordon på vår verkstad eller är i kontakt med oss av annan anledning. Dessutom tar vi automatiskt emot och sparar information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress samt den begärda sidan.

Användning av information

Den information vi samlar in/har från dig används självklart i första hand för att vi ska kunna fullgöra vårt avtalsansvar mot dig som kund men kan även användas för att t ex:

  • Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov
  • Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
  • Kontakta dig via e-post
  • Administrera en tävling eller ett erbjudande 

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

Alla personuppgifter som inte sparas lokalt hos oss i Kramfors behandlas i krypterad form hos oss eller hos våra samarbetspartners servrar inom Sverige. Vi överför inte personlig information till tredje part med undantag för betrodda tredje parter som hjälper oss driva vår verksamhet, hanterar webbplatsen, levererar varor du beställer från oss eller tillhandahåller service, om dessa parter är överens om att hålla informationen konfidentiell och inte använda den för andra ändamål.

Hur länge sparas mina personuppgifter?

Om du lämnar dina uppgifter som kund för våra tjänster sparas dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån krav i lag eller för att fullgöra våra eller våra samarbetsparters åtaganden gentemot dig. Dina uppgifter sparas aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning.

Rätt att begära information

Vill du veta hur vi behandlar personuppgifter om dig är du välkommen att kontakta oss. Du har rätt att begära ut informationen som behandlas om dig hos oss och även att få uppgifter rättade eller raderade. Kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan

Tredjepart

På webbplatsen kan vi länka till eller publicera produkter från tredje part. Dessa webbplatser är oberoende från oss.

Ändringar av integritetspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna policy.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats och/eller andra kanaler där du skickar information till oss, godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med denna integritetspolicy.


försäljning

Andreas Lundgren

Försäljning
070-350 21 27
andreas.lundgren(at)sundstromsbil.se

Thomas Westin

Försäljning
070-350 21 31
thomas.westin(at)sundstromsbil.se

Mattias Bergström

Marknadsansvarig
070-370 14 35
mattias.bergstrom(at)sundstromsbil.se

Christian Sjölander

Hallvärd

0612-122 90
christian.sjolander(at)sundstromsbil.se

Administration

Fredrik Sundström

VD

0612-122 90
070-350 25 95
fredrik.sundstrom(at)sundstromsbil.se

Anette Törnsten

Ekonomi
0612-122 90
anette.tornsten(at)sundstromsbil.se

Kundmottagning

Marlene Billmark

Servicerådgivare

0612-122 90
marlene.billmark(at)sundstromsbil.se

Fredrik Wendtland

Servicerådgivare

0612-122 90
fredrik.wendtland(at)sundstromsbil.se

Heiko Grosse

Garanti/Reservdelar

0612-122 90
heiko.grosse(at)sundstromsbil.se

Thomas Wallin

Servicerådgivare

0612-122 90
thomas.wallin(at)sundstromsbil.se

verkstad/Rekond

Werner Lutz

Rekond

0612-122 90
werner.lutz(at)sundstromsbil.se

Douglas Neuendorf

Rekond

0612-12290                            douglas.neuendorf(at)sundstromsbil.se

Jens Boström

Kia-tekniker

0612-122 90
jens.bostrom(at)sundstromsbil.se

Jimmy Nordlander

Kia-Tekniker

0612-122 90
jimmy.nordlander(at)sundstromsbil.se

Marvin John

Kia-Tekniker
0612-122 90
marvin.john(at)sundstromsbil.se

Patrik Forslund

Kia-Tekniker
0612-122 90
patrik.forslund(at)sundstromsbil.se

Benjamin Bylund Andersson

Kia-Tekniker
0612-122 90
benjamin.bylundandersson(at)sundstromsbil.se

Linus Backlund

Kia-Tekniker

0612-122 90 linus.backlund(at)sundstromsbil.se

Varför väljer jag Sundströms Bil?

ÖPPETTIDER

Bilförsäljning:
Måndag – Torsdag: 08:00-18:00
Fredag: 08:00- 17:00
Lördag: 11:00- 14:00
Söndag: Stängt

Verkstad och reservdelar:

Måndag – fredag: 08:00-17:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

BESÖK OSS

Adress:
Sundströms Bil AB
Aspåsvägen 18
872 43 KRAMFORS

Telefon:
0612-122 90 
E-post:
info@sundstromsbil.se