Skip to main content

Teckna Kia Serviceavtal för ett enkelt bilägande

På Kia vill vi ta hand om både dig och din bil. Vi gör allt för att ditt bilägande ska vara så enkelt som möjligt. Med våra serviceavtal får du alltid service och underhåll som är anpassat till just din Kia. Din bil bibehåller sin höga kvalitet och du färdas säkert på vägarna.

När du tecknar ett Kia Serviceavtal får du:

  • Kia Originalservice till en fast månadskostnad.
  • Fri assistans* till närmaste serviceställe, om det händer något på vägen.
  • Service och underhåll enligt våra högt ställda kvalitetskrav
  • Reservdelar som är speciellt framtagna och utvalda för just din bil

Just nu kan du teckna ett serviceavtal för din nya Kia som gäller under 24 månader eller 3 000 mil totalt (beroende på vilket som inträffar först). Vi erbjuder även serviceavtal med längre körsträcka. Kontakta oss för mer information.

Frånpriser för Kia Serviceavtal på 24 månader/3 000 mil. Priserna är inklusive moms och giltiga t.o.m 2022-07-14

De prisuppgifter som anges i ovan tabell utgör utgångspriset för ett serviceavtal för de ovan angivna Kia-modellerna, samt baserat på en löptid på 2 år och högsta miltal om 3000 mil. Det faktiska priset för ditt serviceavtal kommer att fastställas med beaktande av ditt enskilda Kia-fordon, vilket kan innebära att det faktiska priset för ditt serviceavtal blir högre än de priser som anges ovan.  

Serviceavtalet ingås mellan dig och Kia Sweden AB. Kia förbehåller sig rätten att från tid till annan ändra de priser som anges i tabellen ovan. Kia reserverar sig för eventuella tryckfel och felskrivelser. Kampanjpriser för serviceavtal kan förekomma. Kontakta din lokala Kia-återförsäljare för uppgifter om aktuella erbjudanden.
* Fri assistans fram till första servicetillfället därefter serviceaktiverad assistans.