Skip to main content

Kias laddbara rörelse fortsätter.

Nu kan du få ditt billån och flexibla privatleasing skräddarsytt där Kias välutrustade modeller och serviceavtal ingår som standard. Du har dessutom möjlighet till flexiblare bindningstid med Kia Privatleasing 12–36 månader. Friheten att köra laddbart ska vara tillgänglig för dig och ditt liv. Upptäck den laddbara friheten med Kia.
 
Med våra Kia-modeller får du alltid en välutrustad bil redan i grundutförandet. Adaptiv farthållare, eluppvärmd ratt och uttrycksfulla metallic-färger som standard är bara några exempel på det som ingår. Uppkopplade tjänster är även det standard i alla Kias-modeller, där Kia Connect-appen underlättar ditt liv med bilen genom fjärrstyrda funktioner, direkt från din mobiltelefon.

Kias laddbara bilar

Kia Niro Plug-In Hybrid

Helt nya Kia Niro Plug-In Hybrid är en laddbar crossover med en drivlina på 183 hästkrafter och en räckvidd på upp till 65 km på el. Den är dessutom utrustad med Greenzone Drive Mode som automatiskt skiftar till EV-läget i miljözoner.

  Kia Billån

  Kia Billån inklusive serviceavtal – för dig som föredrar att äga din bil. Låneskydd ingår alltid i din finansiering i upp till fyra månader – utan extra kostnad. Du bestämmer själv om du vill fortsätta med låneskyddet därefter. Kia gör det enkelt för dig att finansiera och äga en laddbar bil.

  Kia Privatleasing

  Ett smidigt och bekvämt sätt att finansiera din Kia är genom Kia Privatleasing. Du betalar en månadskostnad för din Kia och då ingår Kia Serviceavtal, vägassistans och garanti. Du får även låneskydd kostnadsfritt i tre månader. Med Kia Privatleasing 12–36 månader kan du privatleasa en laddbar Kia med ännu flexiblare bindningstid.

  Kia Tjänstebil

  När du väljer en Kia som tjänstebil får du innovativ teknik, låga CO2-utsläpp och generösa utrustningsnivåer som standard. Dessutom har våra bilar de senaste säkerhets- och infotainment-systemen och uppkopplade tjänster. Vi har flera fyrhjulsdrivna laddbara modeller att välja bland. Med en Kia får du en tjänstebil som tar dig längre, helt enkelt.

  Statistik: YTD jan-okt 2022. Bränsleförbrukning blandad körning enligt körcykeln WLTP:
  e-Soul till XCeed Plug-In Hybrid 0-1,7 l/100km, C02-utsläpp 0-38g/km.

  Kia Originaltillbehör

  Bevara känslan på din Kia med Kia Originaltillbehör. Oavsett om du behöver en högkvalitativ dragkrok, lasthållare eller LED-belysning till bakluckan erbjuder Kia tillbehör som är speciellt tillverkade och anpassade för just din bil. Se vad vi kan erbjuda just din Kia!

  7 års nybilsgaranti

  Med en bil som är utvecklad och testad under de mest extrema förhållanden erbjuder Kia ett bekymmersfritt bilägande med hela 7 års nybilsgaranti från fabrik. Garantin gäller självklart även för Kias EV-batterier.

  Kias mål – 100 % laddbart 2024

  Kia vill att så många som möjligt ska kunna ställa om till att köra elektrifierade bilar och sedan 2013 har Kia lanserat hela åtta laddbara bilmodeller. Idag har Kia 35 gram genomsnittligt CO2-ustläpp jämfört med snittet i Sverige på 74 gram CO2. Men vi nöjer sig inte där. Målet är 100 % laddbar försäljning i Sverige år 2024.

  Klimatpositiv laddning.

  Ladda 110% klimatpositivt hemma med Kia och Boo Energi och få 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år, värde ca:3 600 kr när du köper eller leasar en ny laddbar Kia. All el som Boo Energi säljer är 100% förnybar. Därutöver, för varje såld kWh, så klimatkompenserar Boo Energi ytterligare 10% i hållbarhetsprojekt som ökar andelen förnybar energi. Kompensationen täcker den sålda elens livscykel och lite till. Det är klimatpositiv el.

  Ladda hemma.

  Ladda snabbt och säkert hemma med nya DEFA Power, den senaste generationens laddbox. Med funktionen EcoMode schemalägger du enkelt din laddning och med inovativa funktioner som fasrotation och dynamisk lastbalansering utnyttjar du all tillgänglig ström på bästa sätt. Våra laddboxar uppfyller kraven för Grön teknik med möjlighet att få ett skatteavdrag på 50 % av kostnaden för arbete och material.*

  Bränsleförbrukning blandad körning enligt körcykeln WLTP: e-Soul till XCeed Plug-In Hybrid 0–1,7 l/100km, C02-utsläpp 0–38 g/km. Finansiering via Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank. Försäljningsstatistik: jan-nov 2022.
  *Grön teknik är en skattereduktion som beslutas av Skatteverket.